​Hold tyven for døren med vores alarmsystem til erhverv

​Vi tilbyder et skræddersyede alarmsystemer

Et alarmsystem til erhverv kan holde tyven for døren, og du har mulighed for at nemt holde øje med din virksomhed via din smartphone. Hos JL Låse & Sikring er vi dine eksperter, når det kommer til alarmsystemer. Uanset om systemet skal implementeres i en virksomhed, på en skole eller på et hotel kan vi tilbyde et system, der er skræddersyet til dig og dine behov. Vores alarmsystemer kan f.eks. kombineres med:

  • Videoovervågning
  • Elektronisk låsesystem

JL Låse & Sikring ligger nær Roskilde, Solrød, Greve og Køge, men vi installerer alarmsystemer til erhverv på hele Sjælland og i københavnsområdet, uanset om det er til virksomheder, butikker, skoler, hoteller eller andet.

Vælg en serviceminded virksomhed

Vi har mange års erfaring som låsesmed med forskellige former for alarmsystemer, herunder tyverialarmer med kamera. Vi installerer skræddersyede løsninger, som fungerer effektivt ved indbrud, så du ikke skal bekymre dig om at miste inventar og værdigenstande i din bygning.

Hos JL Låse & Sikring installerer vi ikke blot alarmsystemer og låser folks låse op. Vi går meget op i vores serviceniveau, og at du står tilbage med en god oplevelse, efter vi har udført vores arbejde. Derudover er vi altid konkurrencedygtige på prisen. Derfor kan du med fordel vælge os, hvis du ønsker at få installeret et alarmsystem til erhverv.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.