​Rullegitter – få sikret din butik eller dit lager

​Bliv godt stillet med vores kvalitetsløsninger

Ved JL Låse & Sikring leverer vi et bredt udvalg af løsninger inden for sikkerheds- og alarmsystemer, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du ønsker at få installeret et rullegitter. Når du skal sikre dig mod indbrudstyveri i en butik, på et lager, i en industribygning eller lignende, så er du nemlig rigtig godt stillet med et rullegitter eller et rullejalousi.

Vi har base imellem Solrød, Greve, Roskilde og Køge, men vi kan komme ud og montere et rullegitter på hele Sjælland, og vi har eksempelvis hjulpet flere butikker i København med indbrudssikring. Skal vi også hjælpe dig?​

Få et rullegitter der passer til dine behov

Vi er leveringsdygtige med flere forskellige former for rullegitre til vinduer og døre. Disse produkter monteres på den indvendige side af døren eller vinduet med en motor, således at sikringen let kan køres ned ved lukketid og forhindre adgang for uvedkommende.

Et stålgitter er en god sikkerhedsforanstaltning til butikker og lignende, der har dyrt inventar, og som derfor ofte er ofre for indbrudstyve. Hvis du ønsker at sikre din butik eller din arbejdsplads yderligere, kan vi kombinere dit rullegitter med et komplet alarmsystem, videoovervågning, adgangskontrol og meget andet. Vi kommer gerne ud og tjekker dit nuværende sikkerhedssystem, hvorefter vi kan rådgive dig om, hvordan du kan optimere på dette og øge sikkerheden – eksempelvis med et stålgitter.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.