​​Adgangskontrol med høj sikkerhed og stor fleksibilitet

Få kontrol over hvem der har adgang til hvilke områder

Med adgangskontrol er det muligt digitalt at kontrollere, hvem der har adgang til hvilke områder af en bygning. Der findes mange løsninger inden for adgangskontrol, og vi finder netop den løsning, der passer til dig, uanset om du er privatperson, om systemet skal implementeres i en virksomhed eller på hoteller.

I JL Låse & Sikring kan vi levere og installere forskellige systemer inden for elektronisk adgangskontrol. Vi holder til i området omkring Køge, Solrød, Greve og Roskilde, men kan komme ud og hjælpe dig, uanset hvor på Sjælland du eller din virksomhed befinder sig.

Hvorfor installere adgangskontrol?

Der er flere gode grunde til at få installeret adgangskontrol i din bygning. Herunder vil vi fremhæve nogle af de væsentligste fordele:

  • Det er en fleksibel løsning med højt sikkerhedsniveau
  • Der er mulighed for implementering i tidsregistreringssystem
  • Det kommer med et brugervenligt kontrolsystem
  • Adgangskontrollen kan styres via app, telefon, kortlæser, nøglebrik, kode på tastatur, fingeraftryk, dørtelefon og meget andet

​Adgangskontrol giver høj sikkerhed på netop dine præmisser. Det er let at ændre adgange og adgangskort, når personer eksempelvis tjekker ud og ind af et hotel, I får nye medarbejdere eller nogen mister en nøglebrik.​

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos JL Låse & Sikring leverer vi kvalitetsløsninger med et højt sikkerhedsniveau. Derudover går vi meget op i at levere god service til vores kunder. Vi reagerer hurtigt, og er konkurrencedygtige på prisen. Vi kan installere adgangskontrol for et bredt udvalg af kunder, herunder private, virksomheder, boligselskaber, hoteller, kollegier, institutioner og meget mere.

Kontakt os for et tilbud på adgangskontrol

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på at få installeret adgangskontrol? Kontakt JL Låse & Sikring allerede i dag. Ring til os på 25 75 04 94 eller skriv til os på info@jllaase.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.