​Låseservice med skræddersyede kvalitetsløsninger

​Få styr på sikkerheden med vores hjælp

Skal du have øget sikkerheden i din virksomhed med moderne alarmsystemer, overvågning og låsesystemer? Eller vil du have installeret en kodelås og tyverialarm i dit hjem for at gøre hverdagen nemmere og mere tryg? Uanset hvad du ønsker hjælp til inden for låseservice, så kan JL Låse & Sikring hjælpe dig med en skræddersyet løsning af højeste kvalitet.

Med vores erfaring som låsesmed hjælper vi med stort set alle former for låse-, sikkerheds- og alarmsystemer. Vi holder til i området omkring Køge, Roskilde, Solrød og Greve, men vi kører rundt på hele Sjælland og hjælper både private- og erhvervskunder med vores låseservice.

Vælg den låseservice du har brug for

Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for låseservice, og vi kan skræddersy en samlet pakke alt afhængigt af dine behov. Det betyder, at vi kan hjælpe alt lige fra hoteller og butikscentre til boligforeninger og private husejere. Vi kan blandt andet hjælpe med:​

  • Dørtelefon
  • Kodelås
  • Tyverialarm
  • Oplukning
  • Og meget andet.

​Fælles for alle vores løsninger er en utroligt høj kvalitet – leveret med en fantastisk service. Vi møder dig i øjenhøjde, lytter nøje til dine behov og rådgiver dig herefter om dine konkrete muligheder. Med vores låseservice er du sikret et resultat, der højner sikkerheden, fungerer effektivt og gør din hverdag nemmere.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.