​Videoovervågning tilpasset til din bygning

​Forebyg kriminalitet og øg sikkerheden

Skal vi hjælpe dig med at øge sikkerheden og forebygge indbrud og kriminalitet på dit hotel, i din virksomhed eller i dit private hjem? Hos JL Låse & Sikring kan vi sætte videoovervågning op for både private, erhverv og boligforeninger. Vi har en solid erfaring inden for sikkerhedssystemer, og vi kan derfor tilpasse et system med videoovervågning, der passer præcist til din bygning.

Vil du have installeret videoovervågning et sted på Sjælland, eksempelvis i Roskilde, Køge, Greve eller Solrød? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Hvorfor få installeret videoovervågning?

Videoovervågning kan virke effektivt i forhold til at forebygge indbrud og kriminalitet, da kameraerne kan holde indbrudstyve fra stedet. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, har du mulighed for at identificere indbrudstyvene samt være 100 % sikker på, hvilke rum de har været inde i. Optagelsen vil ligeledes kunne overleveres til politiet som bevismateriale.

Det smarte ved vores overvågningskameraer er, at de kan opsættes præcist, hvor du ønsker det – både indendørs og udendørs – og samtidig være skjulte, så de ikke springer i øjnene. Vi kan dog ikke garantere at eventuelle indbrudstyve ikke vil bemærke dem. Vores videoovervågning er meget pålidelig, samt utroligt nemt at betjene trådløst. Hvis du ønsker alarm og videoovervågning sammenkoblet, kan vi ligeledes levere en pakkeløsning med elektroniske låse.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.