​Dørautomatik med berøringsfri mekanismer

​Undgå smittespredning med automatiske døre

Ved at få installeret automatiske døre, der åbner og lukker berøringsfrit, får du både en mere bekvemmelig løsning, samtidig med at smittespredning begrænses. Derfor fungerer dørautomatik særligt godt i store bygninger, hvor mange færdes, eksempelvis på hoteller, i butikker, på skoler og plejehjem – og særligt inden for sygevæsenet, hvor smittespredning skal begrænses.

Hos JL Låse & Sikring kan vi tilbyde et udvalg af forskellige løsninger inden for dørautomatik. Vi kan levere og installere automatiske døre med berøringsfri dørlukning på hele Sjælland, blandt andet i vores lokalområde omkring Roskilde, Solrød, Greve og Køge.

Effektiv installation af sikkerhedsgodkendt dørautomatik

Vi kan montere dørautomatik fra et udvalg af de mest anerkendte leverandører på markedet. Det betyder, at alle vores produkter er godkendte i forhold til sikkerhedskravene i EN 16005 til automatiske døre for persontrafik. Vi har nemlig et stort fokus på sikkerhed og kvalitet, og vi går derfor aldrig på kompromis med vores arbejde. Og så sørger vi selvfølgelig for en korrekt og effektiv installation, så du hurtigt kan nyde godt af dit nye system.

Foruden vores arbejde med dørautomatik leverer vi et bredt udvalg af låseservices. Ønsker du derfor at få installeret låsekasser, adgangskontrol eller andre låsesystemer i forlængelse af dine nye automatiske døre, kan vi levere en komplet løsning til dig.

Vil du høre mere om fordelene ved automatiske døre?

Driver du et hotel, et sygehus, en skole eller lignende, og kunne du tænke dig at høre mere om, hvad I kan få ud af dørautomatik hos netop jer? Så ring eller skriv gerne til os. Vi rådgiver dig gerne frem til den helt rette løsning og kommer herefter ud og installerer den for dig.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.