Døgnvagt

Har du problemer med at komme ind? Kontakt os 24/7.

Vi kommer på 30 minutter

Når du har problemer med låsen, står vi hos dig inden for 30 minutter i Roskilde-, Køge- og Stevns-området – også selvom det er midt om natten. Vi er blandt de billigste på Sjælland. Skal vi hjælpe dig?

  • Vi kommer med det samme
  • Højt serviceniveau
  • Døgnvagt
  • Fra kun 700 kr.

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig – uden det skal koste det hvide ud af øjnene. Vi kører ud til dig med det samme, så du hurtigt kan komme ind i din bolig igen. Det bliver ikke lettere.

Professionel låsesmed

Hos JL Låse & Sikring leverer vi høj kvalitet uanset om vi skal låse en lås op, installere videoovervågning eller implementere et system til adgangskontrol i en stor virksomhed. Vi er professionelle til fingerspidserne, og yder altid god service – det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse med os. Hvis du har låst dig selv ude, rykker vi ud med det samme, så du hurtigst muligt kan fortsætte, hvor du slap.

Kontakt os med det samme

Ring til os døgnets 24 timer, alle ugens 7 dage, når du skal bruge en låsesmed. Vi kan fanges på 25 75 04 94, så kommer vi med det samme.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.