Dørtelefon

Giver mere tryghed til dig der sætter pris på overblik

Skaber tryghed når der kommer gæster

Ønsker du et større overblik og mere kontrol over din ejendom? Det er for de fleste vigtigt at føle sig tryg og godt tilpas i eget hjem. Den tryghed og komfort tilbyder LJ Låse med vores dørtelefon. Her får du nemlig fuldt overblik over hvem der står ude foran din dør.

Derudover ønsker vi kun det bedste til dig. Vi har stort fokus på dig og din ejendoms sikkerhed, derfor har vi nøje udvalgte produkter fra forhandlere som vi kan stå indenfor.

Vi monterer udelukkende dørtelefoner fra troværdige og anerkendte forhandlere:

  • Scantron
  • Videx
  • Fermax

Er du interesseret i at skabe tryggere rammer for dig selv og dine omgivelser? Så ring til os og få et uforpligtende tilbud, på en dørtelefon der matcher dine behov.

Du er i fokus

Det vigtigste for os er dig. Vi ønsker derfor at gøre din hverdag mere tryg og mere sikker. Vi vil, sammen med dig, finde ud af hvad du har behov for, for at være tryg. Vi ønsker at give dig kontrol over dit hjem, din arbejdsplads og dit liv. Med en dørtelefon vil du altid have fuldt overblik over hvad der foregår i og omkring din ejendom, så du kan slippe bekymringerne.

For os er det vigtigt at du kan slippe bekymringerne og føle dig godt tilpas. Har du derfor brug for assistance, er vi altid til at få fat på 24 timer i døgnet.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale

Er du interesseret i en dørtelefon til din virksomhed eller ejendom? Vi står altid klar med en uforpligtende samtale til dig, som ønsker at skabe mere tryghed i hverdagen. Du er meget velkommen til at kontakte os via telefon 25 75 04 94 eller på mail info@jllaase.dk. Så vil vil vende tilbage hurtigst muligt.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.