Låsesmed Faxe

Ring til os 24/7 – vi kommer med det samme

Har du brug for en låsesmed i Faxe?

Vi tilbyder hurtig og professionel service til en konkurrencedygtig pris. Når du ringer til os kan vi være hos dig på 30 minutter – uanset hvilket tidspunkt på døgnet du ringer.

  • Professionel service
  • Døgnvagt 24/7
  • Pris: kun 650 kr.
  • Vi er hos dig på 30 minutter

JL Låse & Sikring yder professionel låseservice til beboere og virksomheder i Faxe. Vi leverer altid god service, og vi er blandt de billigste på hele Sjælland med en pris på kun 650 kr. – du kan derfor med fordel tage fat i os, når du skal ind bag en låst dør.

Din lokale låsesmed

Vi hjælper dig med at låse din dør op, når du har brug for det. Vi har stort fokus på altid at yde god service – uanset om vi sætter alarmer op i en stor virksomhed eller hjælper dig med at låse din dør op midt om natten.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi rykker ud lige så snart du ringer – derfor kan du med fordel vælge os, vi står nemlig klar til at hjælpe dig på 30 minutter.

Kontakt JL Låse & Sikring

Er du låst ude? Ring til os hele døgnet på 25 75 04 94, så kommer vi ud til dig med det samme, så du hurtigt kan komme videre fra hvor du slap.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.