Låsesmed Stevns

Vi rykker ud til alle byer i Stevns kommune – ring til os 24/7

Vi kommer med det samme

Har du brug for en låsesmed på Stevns? Vi kommer ud til alle byer, og vi kører med det samme, når du ringer – vi kan derfor være hos dig på 30 minutter.

  • Professionel service
  • Døgnvagt 24/7
  • 650 kr.
  • Vi er hos dig på 30 minutter

JL Låse & Sikring er din lokale og professionelle låsesmed på Stevns. Står du overfor en låst dør kan du trygt ringe til os. Vi leverer god service til en af Sjællands billigste priser på kun 650 kr. Derfor kan du med fordel kontakte os.

Lokal Låsesmed på Stevns

JL Låse & Sikring er din låsesmed på Stevns og vi kører ud til samtlige byer i kommunen. Vi leverer altid et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris – uanset om du skal bruge en låsesmed midt om natten eller nogle af vores andre ydelser.

Har du brug for hjælp til at komme ind igen, kan du med fordel kontakte os. Vi tager telefonen med det samme og kører ud til dig på 30 minutter – uden det koster dig en formue.

Ring til os med det samme

Du kan ringe til os hele døgnet på 25 75 04 94, så kører vi ud til dig med det samme, så du igen kan fortsætte din hverdag, hvor den slap.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.