Låsesmed Solrød

Din professionelle låsesmed i Solrød og omegn

Professionel låseservice i Solrød og omegn

Er du på udkig efter en pålidelig låsesmed i Solrød og omegn? JL Låse & Sikring er her for at hjælpe dig med at beskytte dit hjem eller din virksomhed med vores professionelle låseservice.

Specialister i forskellige låsetyper

Vi har arbejdet med alle typer af låse, fra mekaniske til elektroniske og smartlåse, og vores teknikere er specialister i at rådgive dig om den bedste løsning til dit hjem eller din virksomhed. Vi arbejder kun med de bedste producenter for at sikre, at vores kunder får den højeste kvalitet og sikkerhed.

Akut hjælp til uønskede situationer

Ingen ønsker at stå i en situation hvor man er låst ude eller har mistet sine nøgler, men heldigvis kan vi hjælpe dig i disse akutte situationer. Vi tilbyder hurtig respons og kan være hos dig inden for 30 minutter efter din anmodning i Solrød og omgivelserne. Uanset om det er om natten, i weekenden eller på helligdage, vi er klar til at hjælpe dig med at komme ind igen og hjælpe dig med at få skiftet låse eller repareret skadede låse.

Konkurrencedygtige priser

Vi tror på, at alle fortjener at føle sig sikre og beskyttede i deres hjem eller virksomhed, og prisen skal ikke være en hindring for dette. Derfor har vi faste, overkommelige priser på vores akutservice i Solrød og omegn. Tøv derfor ikke med at ringe til os nu.

Kontakt os 24/7 – 365 dage om året

Hvis du har brug for en professionel låsesmed i Solrød eller omegn, tøv ikke med at kontakte os. Din sikkerhed er vores prioritet, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig hurtigt og effektivt. Kontakt os nu via telefon eller benyt dig af vores kontaktformular.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.

Kontakt os

information-symbol ​ JL Låse & Sikring​

Fyrrevangen 17
4622 Havdrup

CVR: 43242229

smartphone (5)  25 75 04 94

mail (2)  Send mail

Om os

Vi er lidt mere end bare en låsesmed. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

facebook (3)

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår dit nuværende sikkerhedssystem, samt rådgivning herefter.