Adgangskontrol

Få kontrol over hvem der har adgang til hvilke områder

Høj sikkerhed og stor fleksibilitet

Med adgangskontrol er det muligt digitalt at kontrollere hvem der har adgang til hvilke områder. Der findes mange løsninger inden for adgangskontrol, og vi finder netop den løsning der passer til dig, uanset om du er privatperson, om systemet skal implementeres i en virksomhed eller på hoteller.

  • Fleksibel løsning med højt sikkerhedsniveau
  • Mulighed for implementering i tidsregistreringssystem
  • Brugervenligt kontrolsystem
  • App, telefon, kort, nøglebrik eller kode

Adgangskontrol giver høj sikkerhed på netop dine præmisser. Det er let at ændre adgange og adgangskort når personer eksempelvis tjekker ud og ind af et hotel, I får nye medarbejdere eller nogen mister en nøglebrik.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos JL Låse & Sikring leverer vi kvalitetsløsninger med et højt sikkerhedsniveau. Derudover går vi meget op i at levere god service til vores kunder. Vi reagerer hurtigt, og er konkurrencedygtige på prisen. Vi installerer adgangskontrol over hele Sjælland og i hovedstadsområdet. Vi servicerer både private, virksomheder, boligselskaber, hoteller, kollegier, institutioner og meget mere.

Kontakt JL Låse & Sikring

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt JL Låse & Sikring allerede i dag. Ring til os på 25 75 04 94 eller skriv til os på info@jllaase.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.