Alarmsystemer

Vi tilbyder et skræddersyet alarmsystem – til virksomhed og private

Hold tyven for døren

Vi er dine eksperter, når det kommer til alarmsystemer. Uanset om systemet skal implementeres i en virksomhed, på en skole eller i et privat hjem, kan vi tilbyde et system, der er skræddersyet til dig og dine behov. Vores alarmsystemer kan f.eks. kombineres med:

  • Videoovervågning
  • Elektronisk låsesystem

Et alarmsystem holder tyven for døren, og du har mulighed for at holde øje med dit hjem eller din virksomhed via din smartphone. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os allerede i dag og lad os høre mere om dine behov, så kan du høre om vores muligheder.

Vælg en serviceminded virksomhed

Hos JL Låse & Sikring installerer vi ikke blot alarmsystemer og låser folks låse op. Vi går meget op i vores serviceniveau, og at du står tilbage med en god oplevelse, efter vi har udført vores arbejde. Derudover er vi altid konkurrencedygtige på prisen. Derfor kan du med fordel vælge os. JL Låse & Sikring ligger nær Roskilde og Køge, men vi installerer alarmsystemer på hele Sjælland og i københavnsområdet, uanset om det er til private hjem, virksomheder, butikker, skoler eller andet.

Tag kontakt til os

Lad os tage en samtale om netop dine behov. Kontakt JL Låse & Sikring på 25 75 04 94 eller skriv på info@jllaase.dk eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Døgnvagt

Vi står til rådighed alle ugens dage 24 timer i døgnet!

Har du låst dig selv ude eller skal du blot bruge en låsetekniker, så kontakt os. Vi rykker altid ud. Er uheldet er ude kan du forvente, at have en professionel låsesmed på adressen inden for blot 30 minutter.